GRATULACJE

Uwagi i propozycje dotyczące funkcjonowania strony oraz forum
Gumisio
Pierwszy mikrofon

GRATULACJE

Post autor: Gumisio » 14 cze 2017, o 16:23

Moja ukochana konkurencyjna strono ... na dzień dzisiejszy chciałbym złożyć wszystkim tu obecnym prowadzącym tą stronę serdeczne gratulacje z awansu na google. Prześcignęliście mnie i teraz pod słowem "dubbing" jesteście na drugim miejscu, a przynajmniej tak było od wczoraj. Dzisiaj moja strona była np. na 4-tym miejscu po wikipedii, waszej stronie, stronie fanduberskiej - nanokarin ale teraz znowu przeskoczyła o oczko wyżej ... mam nadzieję że jednak Was wyprzedzę ... póki co to jak widać idziemy łeb w łeb :) Pewnie trochę straciłem po zmianie szablonu ... google musi się przystosować do tego ... mam nadzieję że odrobię straty :)

Całe szczęście że inna moja strona - nostalgia.pl jest na 1-szym miejscu a tam raczej nie mam konkurencji :)

Post przeniesiony do odpowiedniego działu.

ポッテロ
Pan Sowa

Re: GRATULACJE

Post autor: ポッテロ » 14 cze 2017, o 17:55

A dziękujemy, dziękujemy, ale postaramy się utrzymać prowadzenie, chociaż nie wiem, czy „konkurencja” to dobre słowo, skoro obie strony de facto grają w tej samej drużynie, ale mają tylko inną taktykę :).
Hey hey let’s go 喧嘩する
大切な物をprotect my balls
僕が悪いso let’s fighting
Let’s fighting love
Let’s fighting love

Gumisio
Pierwszy mikrofon

Re: GRATULACJE

Post autor: Gumisio » 14 cze 2017, o 18:40

Was jest kilka(naście) osób a ja niestety jeden - mam tam kolegę który mi wyłapuje newsy ... ale w rzeczywistości działam sam :)

ODPOWIEDZ