Na Paramount Channel była po angielsku i zaskoczył mnie sam fakt jak i brak tłumaczenia. Szkoda, że tak wyszło, bo nie wszystko zrozumiałem.galaqxus87 pisze:Nie podoba mi się zupełnie to dlaczego w wersji dubbingowej nie było notki biograficznej na samym końcu!! Nikt tego nie przeczytał ani nie wyświetlił:(/
Złap mnie, jeśli potrafisz (Catch Me If You Can); 2002
-
- Robi gwary
Re: Złap mnie jeśli potrafisz
Zapraszam na mój blog: https://thepinkfin.blogspot.com/ i stronę: https://www.facebook.com/pg/Pingwin-Różowopłetwy-2107462016165767/about/
Re: Złap mnie, jeśli potrafisz (Catch Me If You Can); 2002
Na DVD w miejsce oryginalnych angielskich napisów dali polskie. Widać taśmy emisyjne nie pozwoliły na zachowanie wersji z DVD.
Poszukuję filmów i seriali aktorskich do których polski dubbing powstał na zlecenie Canal+, TVP bądź Wizji Jeden. Poszukuję także taśm 16mm z filmami aktorskimi które otrzymały kinowy dubbing a który nie został nigdzie wydany. Dotyczy to produkcji wyświetlanych w kinach do lat 90.
Jeśli nagranie dubbingu jest na taśmie szpulowej to jestem w stanie przegrać go na DVD. Przegranie nośnika VHS lub taśmy 16mm nie stanowi problemu.
Sam staram się kolekcjonować polskie dubbingi do produkcji aktorskich i w swoich zbiorach mam wiele unikatów które nie są nigdzie dostępne. Z chęcią się wymienię za nagrania których nie mam a które mnie interesują. Proszę o kontakt na mojego maila:
dezerter_poczta@op.pl
Jeśli nagranie dubbingu jest na taśmie szpulowej to jestem w stanie przegrać go na DVD. Przegranie nośnika VHS lub taśmy 16mm nie stanowi problemu.
Sam staram się kolekcjonować polskie dubbingi do produkcji aktorskich i w swoich zbiorach mam wiele unikatów które nie są nigdzie dostępne. Z chęcią się wymienię za nagrania których nie mam a które mnie interesują. Proszę o kontakt na mojego maila:
dezerter_poczta@op.pl
-
- Stremowany amator
Emisja w FX
Chyba kanał FX jest dubbingolubny i nadaje wersję dubbingową jeśli takowa istnieje.
Jest sobota 30. December 2023. Od godz. 14:40 FX emituje "Złap mnie, jeśli potrafisz". Jedna z dwóch ścieżek językowych to polski dubbing.
Jest sobota 30. December 2023. Od godz. 14:40 FX emituje "Złap mnie, jeśli potrafisz". Jedna z dwóch ścieżek językowych to polski dubbing.
Re: Złap mnie, jeśli potrafisz (Catch Me If You Can); 2002
Myślę, że to dobre tłumaczenie z dubbingiem.