ok wróciłem z seansu i od razu mogę uspokoić, że jest serio bardzo dobrze. O ile w Kapitanie Ameryce Gawlik mnie zachwycił tak tutaj był poprostu cudowny no idealne dopasowanie głosu i gra aktorska coś pięknego. Ehh no Wawrzecki jak się można domyślić zagrał bardzo dobrze, a i nawet sam dobór nie raził i to serio mega dobrze wyglądało i brzmiało, problem jest tutaj wiadomy - ja jestem uczulony na te same głosy w jednym uniwersum i nawet jeśli spotkanie tych dwóch postaci można całkiem wykluczyć to jednak sam fakt zawsze gryzie. No ale akurat w tym przypadku jest naprawdę o niebo lepiej niż Piela i Sadowski w Doctorze Strange'u no i w dodatku ja uwielbiam głos pana Pawła więc tym bardziej jako całokształt zaliczam rolę na plus

O Bonaszewskim na tym etapie nie ma sensu już chyba nic pisać, ma swój stały sposób grania tej roli i zawsze sprawdza się to świetnie i tutaj też absolutnie nie odstaje. Piela jest rewelacyjny jako Happy i zwłaszcza po wpadce w Doktorze Strange'u tym bardziej jego występ tutaj wydaje się lepszy niż poprzednio (iron man3) Wszyscy licealiści brzmią naprawdę cudownie, Perdek, Humaj, Wolańska i wszyscy epizodyczni uczniowie są naprawdę bardzo naturalni ze stosunkowo świeżymi głosami, naprawdę mega robota. My wierni fani dubbingu od razu wychwycimy epizody Króla, Wieczorka i niestety też Kwietnia ale jak na nich to i tak panowie nieźle zakryli swoją znaną manierę i szczerze to ledwo ich poznałem. Glover to mała rólka ale bardzo się cieszę, że podeszli do tego jak trzeba i nie wzięli np Saralidze, Paszkiewicz brzmi baardzo naturalnie i super się zgrał z twarzą aktora, spokojnie widziałbym go w przyszłorocznym filmie o Hanie Solo. Pomocnicy Vulture'a dla mnie też mega naturalnie i fajnie zagrani no zero sztuczności
I tak pojawił się ten lektor kiedy postacie mówiły w innym języku i tak było to okropne ale to tylko jedna wymiana zdań, całość trwała może 4 sekundy więc myślę, że nie ma o co robić afery zwłaszcza jak reszta jest taka dobra.
Podsumowując to naprawdę rewelacyjny dubbing, dużo świeżych głosów a i stare trzymają dobrze nam znany i uwielbiany poziom

tylko tak dalej!!!